Onze aanpak

Een plan van aanpak met tijdspad is het fundament voor een efficiënte voorbereiding. Help@work denkt met u mee over uw opvattingen. Tijdens een persoonlijk gesprek komen essentiële items aan de orde. Wat is het besteedbare bedrag? Wie bezoekt uw bijeenkomst? Met welk idee dient de bezoeker uw bijeenkomst te verlaten?

Help@work neemt op een praktische manier de regie. Tussentijds is er regelmatig contact, zodat er vlot ingespeeld kan worden op aanpassingen of individuele wensen. Deze zijn er namelijk altijd. Kortom; maatwerk zonder een doelmatige aanpak uit het oog te verliezen.

Indien nodig, organiseert Help@work instructie van medewerkers op locatie. Aan de hand van een overzichtelijk draaiboek. Met oog voor detail. Tijdens de bijeenkomst is Help@work het aanspreekpunt voor verzoeken van externe sprekers, de culinaire omlijsting en de technische dienst.

De evaluatie is evenzo belangrijk. Help@work verzorgt de gehele evaluatie met alle betrokkenen en de administratieve afhandeling.

Geïnteresseerd? Neem voor goed advies of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met Sandra van der Hout

Meer informatie over het gemak van één contact »