Over ons

Help@work is in 2004 opgericht door Sandra van der Hout. De interesse voor organiseren is ontstaan bij Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel in De Lier. Gedurende 8 jaar heeft Sandra vele geslaagde bijeenkomsten georganiseerd. Van een internationaal congres tot het jubileum van de directeur. Van het 75-jarig bestaan van Rijk Zwaan tot de jaarlijkse bijeenkomst voor alle medewerkers.

Het starten van een eigen evenementenorganisatie bureau is voor Sandra een voor de hand liggende stap geweest. Tijdens haar loopbaan (en in haar privé-leven) ging het afstemmen met de betrokken belanghebbenden en het regelen Sandra gemakkelijk af. De ideale combinatie om met veel plezier haar werk uit te voeren.

Neem voor goed advies of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met Sandra van der Hout

Voor wie samenwerkt, is de wereld twee keer zo groot

T for text en Help@work | Evenementenorganisatie werken met enthousiasme en deskundigheid samen om uw bijeenkomst, productpresentatie, bedrijfsfeest of congres tot een succes te maken.
Trudy Sonneveld (t for text) en Sandra van der Hout kunnen uitstekend door één deur. Voor u betekent dit samen creatiever, efficiënter en flexibeler.

De samenwerking is geïnspireerd op opmerkelijke overeenkomsten tussen beide organisaties. T for text en Help@work | Evenementenorganisatie denken hetzelfde over professionele dienstverlening.

T for text staat voor effectieve communicatie voor, tijdens en na het evenement. Help@work | Evenementenorganisatie biedt voor elk evenement de juiste organisatie. Kortom; twee keer zo veel deskundigheid voor uw succesvolle bijeenkomst.